Een op maat gemaakte gerecyclede jeans met made to measure

Doordat wij alle items zelf met de hand maken kunnen wij een made to measure service aanbieden. In ons atelier kun je zelf een keuze maken uit de denim leftovers en hiervan kunnen wij dan een op maat gemaakte spijkerbroek van maken. Zo heb je een jeans die helemaal voor jou gemaakt is en ook nog eens goed is voor het milieu! Kun je bijvoorbeeld nooit de goede lengtemaat vinden in de reguliere winkels? Dan kun je door onze made to measure service een jeans laten maken die een keer wel lang genoeg is. Of ben je op zoek naar een exclusief exemplaar? Patchwork denim is een hele toffe trend die we graag in jeans verwerken. Zo ga jij straks als een echte duurzame en bewuste fashionista op pad. Benieuwd geworden naar onze collectie? Kom dan eens langs in de winkel of shop online in onze webshop.

Een op maat gemaakt jeans laten maken met custom fit

Wanneer je niet de gemiddelde maten hebt die in de winkel te koop zijn, ben je vaak uren op zoek naar de perfecte jeans zonder resultaat. Zo frustrerend! Wij maken op maat gemaakte jeans van recycled denim die je als gegoten zitten. Het maakt niet of je een kleine maat hebt of een grote maat, het eindresultaat is een duurzame jeans die je als gegoten zit. Er zijn verschillende fitting mogelijkheden afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je graag een super skinny jeans? Of vind jij boyfriend jeans met een relaxte fit helemaal het einde? We maken graag een jeans op maat waar je nog lang plezier van zult hebben. Hoe het proces in zijn gang gaat, lees je hieronder.

Made to measure

Personaliseer je jeans met onze made to measure service

In 3 stappen een custom fit en duurzame jeans? Het was nog nooit zo makkelijk. Wij doen namelijk het werk voor jou. Allereerst inventariseren we je wensen en welke modellen je leuk vindt. Misschien wil je een paar toffe patchwork items toevoegen? Hierdoor krijgt je jeans helemaal een persoonlijke touch. Vervolgens nemen we je maten op. Op basis daarvan gaan wij secuur te werk en starten we met het maken van je ‘nieuwe’ jeans. Zodra de jeans klaar is, ontvang je van ons een berichtje. Wil je meer weten over deze service? In ons atelier in Rotterdam vertellen we je er graag over. Bekijk dan meteen even onze collectie met denim kimono’s om je denimlook compleet te maken.

Menu
Open chat
Need Help?
Hello, how can we help you?